Avilable in:

mne_flag union_jack_flag

London

BRITANSKO-CRNOGORSKO DRUŠTVO

Something new and different!

Nekoliko puta do sada smo ponudjeni da osnujemo britansko-crnogorsko društvo ili “club` , koji bi doprinio  našim boljim vezama i razumjevanju, a ne razdvajanju medju nacijama i narodima kako mnogi nažalost rade danas u svijetu u kom živimo.  Nijedna država i nijedan sistem u svijetu nije savršen, ali zato uvijek možemo da učimo jedni od drugih.

Ako London Bridge bude dio ove priče, mi prevashodno želimo da to bude društvo koje će postojati zbog socijalizacije i svakako neformalno društvo. Bilo šta što je u sferi obrazovanja mora biti izraženo kroz razumjevanje istog, a ne kroz suve instrukcije i ništa više.

Mi mislimo da postoje kulturne veze izmedju Britanije i Crne Gore, uključujući skepticizam i smisao za humor koji dijele Monty Python i Only Fools and Horses  sa Books of Knjige.

Molimo vas da nas kontaktirate ako želite da postanete dio kluba i molimo vas da predložite bilo šta što bi doprinijelo razvoju  projekta kao npr.

Planinarenje , Kulinarstvo, Crnogorska umjetnost & i umjetnici / umjetnost kod kuće, Humor, Teatar, Putovanja, Razgovori, Šta roditelji misle vs šta djeca misle……

 Ana & Richard Wilford