London Bridge je osnovala Ana Jakić, lektor za engleski jezik na Filozofskom Fakultetu u Nikšiću, sa tridesetogodišnjim iskustvom, radeći na svim nivoima. Ona je ujedno i ispitivač Cambridge ispita pri Britanskom Savjetu u Podgorici. Svoje dugogodišnje iskustvo u nastavi engleskog jezika, kao i iskustvo prevodjenja i držanja privatnih časova prenosi na obavljanje drugih aktivnosti vezanih za engleski jezik.

Vec 1998. započinje organizovanje ljetnjih škola i studijskih putovanja u UK sa ciljem da pomogne studentima i poslovnim ljudima da poboljšaju svoje jezičke sposobnosti i prošire svoja kulturna poimanja. Ana je takodje predavala engleski jezik studentima raznih nacija u ljetnjim školama u Engleskoj. Pored ovoga, ona ima iskustvo rada u sektorima industrije i trgovine.I dalje je prevodilac za razne organizacije.

Lodon Bridge daje prednost timskom radu, gdje je efikasnost mnogo veća nego u individualnom. Ana je uglavnom zaslužna zbog postavljanja visokih standarda i principa po pitanju svoje profesije po kojima London Bridge radi na svim lokacijama.

London Bridge sa zadovoljstvom saradjuje sa nekim od najboljih profesora i ujedno vodiča engleskog jezika u regionu. Naš vodeći princip i našsa prednost nije samo u tome da pokažemo svoj akademski status, već je to naša urodjena motivacija i sposobnost da prenesemo znanje i vještine drugima – ukratko, sposobnost efikasnog predavanja.

London Bridge redovno pruža prevodilačke usluge kako u industriji tako i u ostalim granama kao što su zdravstvo, organizacije za očuvanje okoline i turističke organizacije.

London Bridge usko saradjuje sa Odsjekom za engleski jezik i Ministarstvom za Obrazovanje kako bi podržao njihove ciljeve i nastojanja za poboljšanje standarda.

Naše usluge uključuju pripremu i organizaciju:

• jezičkih škola u Engleskoj, kako ljetnjih tako i u vrijeme zimskog raspusta
• One – to -One časova engleskog jezika u vašem kraju
• završnog razreda Gimnazije u UK
• kurseva za profesore engleskog jezika
• kurseva poslovnog engleskog jezika – kod kuće i u UK
• seminara i specijalizovanih kurseva
• usluga prevodjenja lektorisanja i korektura (sa maternjeg na engleski jezik
• organizovana putovanja u UK sa vodičem radi boljeg upoznavanja britanske kulture i poboljšanja engleskog jezika

Ako ima nekih zahtjeva vezano za engleski jezik, a koje mi nijesmo pomenuli, molimo kontaktirajte nas.

Ciljevi

U današnjem globalnom selu, kako u socijalnom tako i u ekonomskom pogledu,neizrecivo je važno za sadašnje i buduće generacije da komuniciraju na opšte prihvaćenom medjunarodnom jeziku kakav je engleski,ne samo iz razloga ličnog zadovoljstva i napredovanja već i zbog ukupne koristi za sredinu u kojoj žive i rade.

Mi ostajemo ponosni na svoj jezik kao i svi ostali, na našu kulturu i različitosti, i nemamo želju da vidimo svijet kao monotono mjesto gdje će svi biti potpuno isti.

Medjutim, trebamo iskoristiti prednosti onoga što mi možemo ponuditi svijetu i preuzeti sve mjere kako bi se izbjegla eksploatacija i istovremeno ispustila sva dobra, zbog eventualnog nerazumijevanja jezika kojim cijeli svijet vec komunicira i pregovara na efikasan način.

Naš cilj je jednostavno da ponudimo usluge koje ce pomoći da se poboljša standard engleskog jezika gdje će svaki gradjanin Crne Gore steći vještine koje će mu pomoći kako u komunikaciji sa ostalim svijetom tako i u svoju korist.

©LondonBridge Reg # 02741504 Licenca UPI #07-135