Život u Crnoj Gori je odjednom postao ubrzan kao da su mnogi iskusni poslovni ljudi, kao i oni mladji ambiciozni početnici shvatili da se približavamo ulasku u EU i da će se shodno tome mnogi poslovi u Crnoj Gori odmah vezati za evropsko tržiste.

Buduće zapošljavanje prema tome uveliko zavisi od toga koliko ste sposobni da ne samo komunicirate već i da pregovarate na zajedničkom svjetskom jeziku. Uprkos trenutnoj ekonomskoj krizi mnoge kompanije su zaključile da je neophodno da se njihovo osoblje dodatno obuči da komunicira na engleskom.Takodje, sve je više onih koji žele časove 1-1 ili u malim grupama od 5-6 polaznika.

Časovi poslovne korespondencije su skrojeni prema vašim potrebama, a uključuju:

  • unapredjenje jezičkih vještina i sticanje samopouzdanja pri upotrebi usmenog i pismenog engleskog jezika.
  • formalna i neformalna pismena komunikacija (npr.pisma,zaključci/zapisnici na sastancima, izvještaji itd.)
  • govorni engleski jezik kakav se koristi u raznim situacijama (na sastancima,prezentacijama, uvodnim izlaganjima, na aerodromima,u hotelima itd.)
  • finansijska i pravnička terminologija koja je neophodna za poslovne aktivnosti

LONDON BRIDGE – Škola jezika

London Bridge d.o.o. vam nudi časove engleskog jezika koje drži Ana Jakić-Wilford, lektor za engleski jezik na Filolofskom Fakultetu u Nikšiću & Richard Wilford, Englez koji je dugo godina radio u marketingu i vladinom sektoru u Britaniji i koji ne govori naš jezik, kao i provjereni saradnici i profesori engleskog koji su dio London Bridge tima.

U ovom trenutku uspješno radimo sa inostranim firmama u Crnoj Gori.

Časovi se drže u grupama, maximum 6-8 polaznika ili pak 1-1.

Cijene blok časova (90 min) su sljedeće:

  • 1-1 €30 kombinovanje opšteg i poslovnog engleskog
  • 2 kandidata €50 kombinovanje opšteg i poslovnog engleskog
  • 3-8 kandidata €76 poslovni ili konverzacijski engleski

Napominjemo da je London Bridge licencirana škola engleskog jezika Licenca UPI #07-135, Reg # 02741504 . Naš imperativ je kvalitet nastave engleskog jezika, zadovoljni i kandidati i profesori. Na kraju kursa sertifikat iz jezika je satisfakcija koja vas ispunjava i motiviše da budete još bolji.

Ana Jakić Wilford, dugogodišnji profesor engleskog jezika koja je predavala engleski i u Engleskoj je najbolja garancija kvaliteta.

Pozovite London Bridge i uvjerite se u to.