business_eng

Odgovarajući program u Britaniji & na Malti za poslovne ljude

Imali smo priliku da upriličimo posjetu našim arhitektima sa Kraljevskim udruženjem britanskih arhitekata (RIBA). Ovakve posjete su najavljene i za ubuduće što će nam biti pravo zadovoljstvo da organizujemo.

Takodje smo organizovali posjetu Institutu za odnose sa javnošću kako bi se, ambiciozna i uspješna mlada dama iz Podgorice upoznala sa radom britanskih kolega u tom polju.

Takodje smo upriličili posjetu Britanskoj biblioteci kako bi bibliotekar iz cetinjske biblioteke razmjenio ideje sa kolegama.

London Bridge već godinama uspješno organizuje skrojene kurseve za poslovne ljude, a do sada smo uspješno organizovali kurseve na dvije nedjelje, tri ili pak na mjesec dana u Britaniji ili na Malti za sljedeće profile: ekonomiste, pravnike, ljekare, advokate, arhitekte.

Naravno da ovakve kurseve možemo organizovati za sve profile koji su zainteresovani da unaprijede svoj engleski jezik na izvoru, da unaprijedite svoje znanje iz stručnog engleskog kao i da da istražujete mjesta i upoznate kolege istih interesovanja.

Uglavnom predlažemo boravak u engleskoj porodici koja je vrlo brižljivo odabrana u zavisnosti od profesije kojom se bavite kako bi imali ista interesovanja.

Ako pak želite da boravite u internatu škole i to vam možemo omogućiti.

Ukratko, ako planirate odlazak u Englesku na stručno usavršavanje pozovite nas kako bi dobili najbolji savjet gdje, kada i zašto.