London

Obavještenje

London BRIDGE & EDU-LINK  su odlučili da bi bilo neprimjereno i neodgovorno voditi grupu učenika u London ovog ljeta.

Shodno tome otkazujemo ljetnju školu u Londonu zakazanu za 9.jul -30.jul.  Oni koji su uplatili deposit dobiće povraćaj istog, a mi ćemo podnijeti gubitak unaprijed uplaćenog depozita za avio karte.

Naša odluka je donesena na osnovu saznanja da veliki broj, nažalost, britanskih državljana koji su islamski teroristi ne mogu biti tako brzo otkriveni i čije akcije se ne mogu predvidjeti pogotovo na mjestima velikog okupljanja ljudi.

U svakom slučaju mi ne bi bili zadovoljni ako bi morali da umanjimo naš sjajan program i da vam ne ponudimo sve ono što vi i vaši  roditelji očekujete od nas, i pošto snosimo punu odgovornost za vas  onda moramo biti potpuno sigurni da vaša bezbjednost ni u jednom trenutku nije ugrožena.

Nastavljamo ovog ljeta sa programom u Suffolk-u, nedaleko od Kembridža, za mladji uzrast,  gdje su djeca potpuno bezbjedna.

Umjesto Londona ovog ljeta nudimo MALTU  gdje je nastava na engleskom jeziku vrlo ozbiljno shvaćena i gdje takodje imate pun društveni program.

Ako ste zainteresovani molimo da se javite do 18.juna najkasnije.

Nadamo se da poštujete našu odluku i nadamo se da će Britanija preuzeti sve mjere kako bi se normalan život nastavio što prije.

U medjuvremenu, naših 16 stipendista se polako pripremaju za odlazak u Britaniju početkom Septembra.