ivanova_korita

Kada: TBC (to be confirmed)

Za koji uzrast: 10-13

Koja je cijena:

Mjesta su ograničena ove godine na samo 40 polaznika.

Možda ćeš propustiti fun i sva uzbudjenja koja Britanija nudi, ali ako si mladjeg uzrasta neophodno je da imaš osnovu iz engleskog jezika tj., da si u mogućnosti da se služiš jezikom, koje će ti dati potrebno samopouzdanje pri susretu sa drugarima iz drugih zemalja gdje ćeš govoriti na medjunarodnom i vama zajedničkom jeziku.

Dakle, ove godine, po prvi put radimo na zajedničkom projektu sa odmaralištem na Ivanovim Koritima, gdje najmladji mogu da uče, igraju se i odmaraju uživajući u prelijepom ambijentu lovćenskog parka. Naš tim čine Britanci i svakako oni koji su bilingualni,a koji će sa vama raditi engleski na drugačiji način od onoga koji se navikli u školi, a koji će zasigurno staviti akcenat na ključno važne aspekte jezika – na izgovoru, intonaciji… Ivanova Korita imaju sve sadržaje koje interesuju roditelje.

Vrlo je uredno i čisto, a smještaj je u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama gdje ima dovoljno prostora za odlaganje stvari, prostrane trpezarije i odličnu hranu. Osim toga imaju iskusne vodiče tako da nema rizika da se neko eventualno izgubi. Pritom, mi smo sa vama cijelo vrijeme.

Provjerićemo tvoje znanje engleskog jezika odmah na početku kako bi bio u grupi sa polaznicima istog nivoa znanja.

Časovi jezika će biti od 9:30 do 12:30pm, i popodne od 2:15 -3.15pm sa maximum 12 polaznika u grupi.

Poslijepodnevni sati su predvidjeni za razne aktivnosti – fudbal, tenis , a za one sa avanturističkim duhom u blizini je Adventure Park.

adventure_park_2

Ovo je dobra prilika da upoznaš svoju zemlju i njene ljepote na ovom zaista prelijepom mjestu.

Svakako ćemo se popeti na vrh Lovćena i posjetiti mauzolej.

U večernjim satima će biti drugačije aktivnosti kao kviz, disco ili filmske večeri ili… tango časovi gdje ćeš imati priliku da se družiš i bolje upoznaš sa svojim vršnjacima.

Copyright © 2014 LondonBridge / Edu-Link / All rights reserved.